måndag 14 maj 2012

Trötta familjen


En vilostund på ett enligt Lilly mysigt ställe.

Besöket på Rusta i lördags resulterade i en dörrmatta till trädgårdstofflornas spring ut och in genom altandörren i sommar. Lilly verkar gilla denna... Jag undrar om hon tror att det är en madrass som de sover på på förskolan... Hur som helst lade hon sig på dörrmattan och bäddade in sig med filten. Det hör inte till vanligheterna att hon lägger sig ned och vilar men idag var hon riktigt trött. Hela familjen är trötta idag efter en natt med för lite sömn. När jag ammade Lillebror i soffan runt femtiden somnade Lilly mot min arm. Det har aldrig hänt innan. Förutom när hon var bebis då. Sen satt vi och gosade framför tv:n och läste böcker till ögonen gick i kors på mig också. Klockan sju lägger hon sig i vanliga fall men idag var hon i säng redan klockan 18:30. Nu ska mamman också lägga sig. Alltså, jag kryper ned redan innan fönsterlamporna har tänt sig för kvällen. God natt!

12 kommentarer:

  1. men?!...jag har ju missat helt ...STORT GRATTIS till den fina lilla lillebror som kommit ut ...och du verkar ju vara fantastiskt pigg ..om än trött ;)

    Kram och sov sött!!!

    Pernilla på Piazzan

    SvaraRadera
  2. Hihi rolig bild =) Skönt att lägga sig tidigt =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min tävling där du kan vinna två presentkort på 500 kr =)

    SvaraRadera
  3. Bra att du passar på och vilar :)kram Diana

    SvaraRadera
  4. Låter mysigt! Hoppas att ni är utvilade idag.

    SvaraRadera
  5. Hej! jag skulle vilja tipsa om en rolig tävlingsblogg. Gå in på http://www.popspel.se/contest.html för mer information

    Vinsten är 500 kr i upplevelser från Upplevelser.com
    Kom igen och var med och tävla om ett kanonpris! :)

    SvaraRadera
  6. Åh vilken underbar bild, kram

    SvaraRadera
  7. Ibland har man trötta dagar. När min A var mindre somna hon lite hur som helst, vid datan, ute på trappen, i syrrans rum m.m.

    Skönt när gästerna tar med sig maten själva! Ska kanske börja introducera det här med. :)

    Fina bilder på nya underverket.

    Ha en toppen dag!
    kram Kia

    SvaraRadera