tisdag 10 januari 2012

Att vara nyklippt

Första hårklippningen på denna lilla dam.
 

Häromkvällen satte jag saxen i Lillys hår. Topparna var så slitna att håret oftast var ett enda rufs. Jag är ju ingen frisör så man kan ju inte säga att hon fått någon frisyr, men topparna är i alla fall avklippta och det borde vara bra förutsättningar för att det ska växa och frodas. Visst har jag satt saxen i kalufsen på både vuxna och barn innan men det var första gången på en sån här liten en. Lilly stod och lekte med vattenstrålen i handfatet och jag klippte racer-snabbt i några få minuter. Man vet ju aldrig hur länge de känner för att stå kvar.

Bilden är från idag när Lilly äter mellanmålsmacka vid tiotiden. Hon tittar växelvis på Nalle Puh på tv:n och sedan på fåglarna genom fönstret.

10 kommentarer:

  1. Naw vad fin hon är! Ser ut som en liten drömmare! Lo har ju precis börjat få hår så jag har bannlyst saxen ett år framåt, haha. Hon är så fin med sin kalufs =)

    SvaraRadera
  2. Vilken supersöt bild kram

    SvaraRadera
  3. Vilka ögon hon har. De är inte från dig va? Kommer färgen från din man. Otroligt söt är hon. Tänk vad mysigt med matchande raggisar.

    SvaraRadera
  4. Så söt :) jag klippte också min lilla dotter förra veckan. Jätte mysig liten klänning hon har, är den från H&M?

    SvaraRadera
  5. Sv; Ja det måste du faktiskt! ;) Så enkelt med chokladmarmelad men riktigt gott...tycker vi hemma hos oss iaf!

    Fina bilder på sötnosen...de där ögonen kan man väl knappast säga nej till va ;)

    Kram Mary

    SvaraRadera
  6. @Sarah
    Tack för din söta kommentar :)
    Nä det stämmer, hon har inte fått min ögonfärg. Maken har sådär blå-blå ögon också som nästan lyser i dagsljus. Min mamma har blå ögon så på nåt sätt har jag väl blått anlag i mig även om mina ögon uteslutande är bruna.
    Min mans farmor önskade sig en brunögd tjej när vi väntade Lilly; det har tydligen inte fötts någon tjej i deras släkt på ca 80 år. En tjej blev det men dock inte brunögd. Nu önskar hon sig en brunögd kille istället ;) Tänk att både kön och färg är ju så oviktigt men ändå pratar man i dessa termer när man väntar barn.
    Kram Linda

    SvaraRadera
  7. @Emöke
    Visst den är från H&M, köpte den i höstas så den kan nog finnas kvar än gissar jag. Fanns i beige också om jag inte missminner mig. Kram Linda

    SvaraRadera
  8. Vilken sötnos. Hon är ju bara för söt.

    SvaraRadera
  9. Vilken liten sötnos..

    Kram
    Moa

    SvaraRadera
  10. Jag brukar klippa Emelies lugg och topparna själv med. Vi inte klippa för mkt så hennes fina lockar försvinner :)
    Kram Maria

    SvaraRadera