onsdag 4 januari 2012

Att ha köpt de allra första bebiskläderna

Som sagt, dagen har gått i grönt tema. Även det här. Storlek 50 är ju så sött så det är inte sant. Idag firade jag de tjugofem nästan fulla veckorna med att köpa bebisens första kläder. Allt i organisk bomull från Lindex. Det ena plagget var sötare än det andra, så det blev några stycken. Tänk så smidigt att mixa och matcha hur som helst där i början när kläderna kräks ned på någon timme.


 Underbara ribbade omlottbodys med träknapp.



Två små mjuka byxor för den lilla rumpan. Randiga och gröna.





 Oemotståndliga omlottbodys med söta små tassar och smala klassiska ränder.



Visst är det svårt att välja bort bland dom här.



 Lilla vita koftan i frotté.




Matchande mössa och pyttesmå strumpor.
 


 Allt med gröna lappar i organisk bomull.

8 kommentarer:

  1. Den helgröna bodyn var ju underbar, gav svårt måste-ha-begär!
    Har handlat det randiga setet i storlek 50, myspys! Han kommer få mycket nytt, hehe, fördelen för en shoppinggalen mamma att få en vår-bebis och en höst-bebis ;-)

    SvaraRadera
  2. Gulliga kläder!

    Tack för alla bra tips du gett mig ang hemsidan! Visste inte att du jobbar med det du gör:)
    Har jag fler funderingar vet jag var jag ska vända mig. Min sida är som sagt under uppbyggnad och jag återkommer när du kan ta dig en titt på den.

    Ha det så bra!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Åh så sött. Nu blev jag helt bebissjuk. Jag har ännu inte köpt något till bebisen i magen men snart är det väl dags. Dessa var ju jättefina. Kappahl brukar ju också ha mycket fint till de allra minsta och ekologiskt vilket känns bra.

    Kram.

    SvaraRadera
  4. Så mycket sött, sött, sött!!! De där minsta kläderna är ju så ljuvliga. Vårfint med grönt!

    SvaraRadera
  5. Åh så härligt ...det där med att köpa barnkläder!!! När mitt sista(?) barnbarn låg i magen på sonhustrun var jag säker på att det skulle bli en kille...vi har ju fyra tjejer sedan tidgare...jag gick drömmande och tittade på pojkkläder, precis som jag gjorde alla tre gånger när mina söner låg kvar i magen på mig...har haft "på känn" att det skulle bli killar!!! Njut och frossa i dina inköp och sen vad det blir spelar ju ingen roll!!!!!!!!! God fortsättning till dig och din familj!!Kram /EvaMarie

    SvaraRadera
  6. Åh så mycket fint. Älskar den med tassarna. Man blir ju lite sjuk när man ser små bebiskläder. Kram

    SvaraRadera
  7. Å vilka fina kläder!

    Finns inget sötare än de där första kläderna! Kommer dock ihåg att det var inte helt lätt att hitta kläder i stl 40 och inte heller helt lätt att hitta 3 plagg av varje! För någon vecka sedan när jag röjde tog jag fram kläderna som trillingarna hade när vi åkte hem från BB. Har jag svårt att förstå att mina tjejer varit så där små. Men som skrivit det är verkligen något speciellt med att köpa de där första kläderna! Tycker du har gjort mycket bra köp!
    Kram
    Karin

    SvaraRadera
  8. Fin graviditet du har Linda =) Städningen flöt inte på som jag önskat, fick oväntat besök av mina svärföräldrar hehe så det var bara att sätta sig och vara social.

    Hoppas ni haft en fin fredag. kram

    SvaraRadera